News

RECORD INDUSTRY - SINCE 1958
06 January 2021

Vacature op onze verpakkingsafdeling

Omdat de vraag naar vinyl enorm groot is, willen wij verder groeien. Daarom zoeken wij een nieuwe collega die graag de handen uit de mouwen wil steken om samen met alle collega's een belangrijke bijdrage te leveren aan ons mooie product. De volledige vacature download je hier.

De verpakkingsafdeling wordt ook wel de finishing genoemd. Op deze afdeling worden de LP's machinaal en handmatig verpakt. Eventueel kunnen er nog kaartjes met een downloadlink, een poster of iets dergelijks in de hoes worden bijgevoegd. Als dat is gebeurd, worden de platen vaak voorzien van krimpfolie en stickers. Met enige regelmaat verpakken we gelimiteerde of speciale releases met bijzondere inpakinstructies. Nadat alles is verpakt worden de platen verstuurd naar alle delen van de wereld.

Heb jij interesse mail dan een korte motivatie en je cv naar; info@recordindustry.com. Heb je nog vragen over deze functie, of wil je eerst even langskomen om kennis te maken, bel dan naar 023 - 5511115 en vraag naar Reinier Lefeber of Ton Vermeulen.